Nieuwbouw in hartje Arnhem

De nieuwbouw van Arnhemse Heeren ligt werkelijk ideaal voor wie houdt van de dynamiek en het gemak van de stad. Na je werk ’s avonds in de stad even wat eten, naar de bioscoop of naar het theater? Liever wat meer natuur en groen? Park Sonsbeek ligt om de hoek. Nodig je vrienden uit, neem je picknickkleed en een goed gevulde picknickmand mee en maak er een gezellige dag van onder de eeuwenoude bomen. Je woont hier in de mooiste wijk van Arnhem en op loopafstand van alles wat dit zo’n leuke stad maakt om in te leven. 

Trein, bus en auto

Als je de straat oversteekt, loop je zo station Arnhem Centraal in. De bereikbaarheid van Arnhemse Heeren is met het openbaar vervoer dan ook onovertroffen. Je kunt hier werkelijk alle kanten uit met trein en bus. Per auto zit je in ongeveer tien minuten op de A12 of de A50.

Vanuit jouw woning in Arnhemse Heeren zo in

Amsterdam - 58 minuten

Met het OV ben je in 64 minuten bij Amsterdam Centraal station. Wanneer je de auto pakt ben je al in minder dan een uur in Amsterdam. 

Utrecht - 33 minuten

Met de auto ben je al in 40 minuten in Utrecht en met het OV ben je nog sneller dan ben je zelfs binnen 33 minuten bij Utrecht Centraal Station.

Nijmegen - 12 minuten

Nijmegen is al helemaal dichtbij. Daar ben je binnen 12 minuten met het OV. Zelfs met de auto kan je al in 20 minuten in Nijmegen zijn vanaf de woningen van de Arnhemse Heeren.

Duitsland - 20 minuten

Arnhem ligt dicht tegen de Nederlands en Duitse grens aan. Je steekt met de auto al binnen 20 minuten de Duitse grens over. Vanaf jouw woning in Arnhemse Heeren kan je ook gemakkelijk vanaf Arnhem Centraal station de ICE nemen naar Duitsland.

Met de hogesnelheidslijn (ICE) ben je vanaf Arnhem Centraal snel in verschillende Duitse steden:

  • Oberhausen Hbf in 47 minuten
  • Dusseldorf Hbf in 1:09 uur
  • Keulen is iets meer dan anderhalf uur
  • Frankfurt in minder dan 3 uur

Meer over Arnhemse Heeren Nieuwbouw in hartje Arnhem
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen in de buurt