Bouwnummers en plattegronden online

4 september '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de nieuwbouwwoningen van Arnhemse Heeren zijn in volle gang. Inmiddels zijn de plattegronden per bouwnummer gereed en gepubliceerd op de website. Interesse in een van de 19 woningen? Bekijk het woningaanbod en meld je aan als belangstellende voor een bouwnummer! 

image alt

Wonen in een herenhuis in de Burgemeesterswijk van Arnhem

Nieuwbouw met statuur en karakter. Dat is in het kort nieuwbouwproject Arnhemse Heeren. Je woont hier omgeven door vooroorlogse woningen, de stad aan je voeten en het groen achter je huis. Dat is wat de Burgemeesterswijk in Arnhem een geliefde plek maakt om te wonen en zelfs werken. 

Arnhemse Heeren bestaat uit 19 woningen in verschillende typen: van Hoek Heerenhuizen, Special Heerenhuizen, 4 laagse Heerenhuizen, 5 laagse Heerenhuizen of een Extra breed Heerenhuis. De verschillende huizen beschikken allemaal over een ruime tuin of dek waar je heerlijk kan genieten van de buitenlucht. Buiten kan je zitten zonder dat je last hebt van het verkeer aan de voorzijde van de woning door goed geluidsisolatie en omdat de tuinen en/of het dek zich bevinden aan de achterzijde van de woning . Benieuwd naar de details per bouwnummer én de plattegronden van de woningen?

Bekijk het woningaanbod

Interesse? Maak een account aan

Als je interesse hebt in een woning in Arnhemse Heeren, maak dan nu alvast een account aan voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier straks de benodigde verkoopdocumenten beschikbaar. Een account is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een woning of kavel. Heb je nog geen account? Maak dit dan nu aan en markeer het bouwnummer van jouw voorkeur als favoriet!

Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
De woningplattegronden staan online Bekijk alle bouwnummers