Arnhem Heeren bouwupdate 2 juni 2021

Bouwupdate 2 Arnhem Heeren juni 2021

17 juni '21

Alweer een update? Ja zeker, want er is al weer genoeg te zien op de bouwplaats van de Arnhemse Heeren. Onze enthousiaste fotograaf heeft weer prachtige foto's kunnen maken van de voortgang. En we hebben ook wat mooie plaatjes van bovenaf ontvangen waar al goed de contouren van het hele project zichtbaar zijn. Kijk je mee?

image alt

Verdiepingsvloeren worden geplaatst

In onze vorige bouwupdate lieten we je zien dat de wanden van de begane grond geplaatst werden. Nu waren de vloerplaten van de eerste verdieping alweer aan de beurt. De platen worden met een kraan omhoog gehesen en onder begeleiding van de bouwvakkers op de wanden geplaatst. Een nauwkeurig klusje, maar dat kunnen we wel overlaten aan aannemersbedrijf Ufkes. 

image alt

Bouwvorderingen goed zichtbaar

Het afgraven en bouwrijp maken van de laatste 3 percelen is afgerond. De bekisting, voor de fundering die binnenkort gestort wordt, wordt nu aangebracht. De fotograaf heeft ook nog wat foto's van bovenaf gemaakt. Zo krijg je een goed beeld van de bouwvorderingen van alle bouwnummers in het project Arnhemse Heeren. 

Maandelijkse bouwupdate

Onze fotograaf gaat regelmatig op pad om de vorderingen op de bouwplaats van de Arnhemse Heeren vast te leggen. Wil je ook op de hoogte blijven van de vorderingen? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.  

Bekijk het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Ik heb een vraag Neem contact met ons op