Concept prijzen per bouwnummer bekend

11 september '20

De concept prijzen per woningtype van de herenhuizen in Arnhemse Heeren zijn bekend. Welk bouwnummer heeft jouw voorkeur en ligt deze binnen jouw budget?

Past jouw droomwoning binnen je budget?

In Arnhemse Heeren worden 19 herenhuizen gerealiseerd die de Burgemeesterswijk compleet maken.  De 5-laagse Heerenhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf 202 m2 en deze prijzen starten bij €635.000,- v.on. . Daarnaast beschikken deze woningen niet alleen over een souterrain, maar ook over een groot dek aan de achterzijde. Onder het dek heb je de ruimte om je auto op eigen terrein te parkeren. De Extra brede Heerenhuizen zijn nog groter met 252 m2 aan woonoppervlakte en hebben een vanaf prijs van €730.000,- v.o.n. . Ook hebben deze woningen een souterrain en een dek. Bij de 5-laagse en de extra brede Heerenhuizen heb je ook nog een optioneel extra dakterras, wat een ruimte!

Ga jij liever voor een minder grote woning? Dan zie jij je zelf wellicht meer in het 4-laagse Heerenhuis met een v.o.n. prijs vanaf €555.000,-. De 4-laagse Heerenhuizen hebben een verdieping minder en beschikken over een tuin met een berging. Daarnaast zijn er ook de Heerenhuis hoek en de Heerenhuis special. De Special start bij een v.o.n. prijs van €585.000,- en zeer breed. Deze woningen beschikken net als de Heerenhuis hoek over een vide en een achtertuin. De hoek woningen hebben een v.o.n. prijs vanaf €587.500,-. Deze hoekwoningen hebben een speelse plattegrond en de achtertuin loopt door aan de zijkant van de woning.

Concept prijzen bekijken
  Bekijk het woningaanbod
  Ik heb een vraag