Welke wensen heb jij voor jouw Arnhemse Heerenhuis?

10 december '20

Een extra badkamer op de 3e verdieping, een wasruimte of een dakterras ? Nu is het moment om je specifieke wensen te bespreken voor jouw Heerenhuis in de Arnhemse Heeren. Veel kopers hebben inmiddels een gesprek gehad met de kopersbegeleider. We hebben gemerkt dat daarna vaak behoefte bestaat aan een 2e gesprek om de wensen verder uit te diepen. Dat kan natuurlijk! Samen maken we de woningen nóg mooier. Nieuwsgierig? Dit zijn de meest gekozen opties!

image alt

Welke aanpassingen worden er gekozen?

Bij de verschillende typen heerenhuizen in de Arnhemse Heeren zijn diverse meerwerkopties mogelijk. Keuzes om de woning nóg meer naar eigen smaak in te delen. Uit de gesprekken met kopersbegeleiding blijkt dat de meest gekozen opties aanpassingen betreffen op de 3e verdieping:

  • Bijna alle kopers kiezen voor het dakterras op de 3e verdieping
  • Populair is ook de extra badkamer op de 3e verdieping
  • Veel mensen laten de tussenwanden op de 3e verdieping verplaatsen
  • Bij de 5-laagse woningen laten kopers soms in het souterrain een wand plaatsen om een afgesloten ruimte te creëren voor de wasmachine en –droger.

Tot slot is bij alle woningtypen het keukeneiland standaard opgenomen in de indeling van de keuken. Een keuze waar veel kopers blij mee zijn.

Bespreek nu je wensen

Binnen de uitgewerkte opties is veel mogelijk voor de Arnhemse heerenhuizen. Kies je voor een brede schuifpui op de begane grond of het verplaatsen van tussenwanden. Weten wat er bij jou woning mogelijk is? Je vindt de optietekeningen per bouwnummer in je Mijn Eigen Huis-omgeving. Jouw persoonlijke wensen bespreken? Neem contact op met de kopersbegeleider!

 

  Veel gestelde vragen
  Meer nieuws