Wonen in De Arnhemse Heeren? Doe een financiële check!

11 september '20

Binnenkort start de verkoop van de 19 Herenhuizen in De Arnhemse Heeren. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Met een financiële check vergroot je je kans op jouw favoriete woning!

Wat is een financiële check?

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. Rabobank Arnhem en Omstreken, partner van De Arnhemse Heeren, helpt je graag aan deze ”financiële check”. Heb je geen hypotheek nodig, maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je Financieel Adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen. Wat de voorwaarden zijn lees jij op de servicepagina Financiële check.

Voorwaarden Financiële check

Het belang van een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de herenhuizen in De Arnhemse Heeren. Bij de toewijzing van de woningen kijken we eerst naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we tot slot naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Je kunt een financiële check laten doen bij iedere erkende hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Rabobank Arnhem en Omstreken is aangesloten bij dit nieuwbouwproject en weet precies hoe zo'n financiële check er uit moet zien. Wil je jouw financiële check bij Rabobank Arnhem en Omstreken doen, dan kun je je aanvraag meteen in orde maken via onderstaande button.

Vraag de financiële check aan
Interesse? Bekijk de herenhuizen
Vragen? Wij helpen je graag