De nieuwbouw van Arnhemse Heeren

21 april '20

In de Burgemeesterswijk van Arnhem staat iets bijzonders te gebeuren. Hier verrijst een compleet nieuwe wijk die een aantal heel aantrekkelijke aspecten in zich heeft. Rust en reuring komen hier samen. En ook vinden oud en nieuw elkaar.

In de mooiste wijk van Arnhem

Je woont hier in de mooiste wijk van Arnhem op de rand van de binnenstad. Met maximaal 5 minuten lopen sta je in hartje Arnhem. Alle voorzieningen dus binnen handbereik én dichterbij. Want in de wijk zit bijvoorbeeld al een school, huisarts, supermarkt en zelfs een café en restaurant. En wandel je onder het station door, dan zie je allerlei leuke koffietentjes en terrasjes. Verder zit achter de woningen veel groen. Begint het beeld zich al te vormen? We hebben alle voorzieningen voor je in kaart gebracht op deze website van Arnhemse Heeren.

Jouw huis in Arnhemse Heeren

Lijkt de plek jou echt helemaal top en ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, dan slaag je hier zeker. Waarom we dat zo stellig verklaren? Nou,  omdat de woningen ruim zijn en omdat we de herenhuizen graag naar jouw idee en wensen laten afwerken en inrichten. En wat zal je straks lekker zitten in je eigen tuin of op je eigen terras!

Nieuwbouw Arnhemse Heeren

Niets missen van de nieuwbouw in Arnhemse Heeren

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Wij kijken uit naar de verkoop. Deze start natuurlijk dit jaar, maar we moeten nog even de puntjes op de i zetten. Op de hoogte blijven van de nieuwbouw in Arnhemse Heeren? Schrijf je vrijblijvend in!

  Woningen bekijken
  Contact